20 november 2017

Afgelopen woensdag vond de workshop Eten met de seizoenen mee plaats. De workshop stond in het teken van Eten met de seizoenen mee; hoe ziet het voedselaanbod eruit in de het voorjaar, de zomer, herfst en winter? Ieder seizoen heeft een specifiek aanbod op het gebied van groente en vlees.

Tijdens de workshop is er een heerlijk Oosterse wortelsoep bereid, welke u zelf thuis kunt maken, ook het recept van de vorige week staat online: 

De workshop Eten met de seizoenen wordt georganiseerd door de Voedselpioniers en is onderdeel van een serie workshops Koken tegen voedselverspilling. Tijdens deze workshops wordt er stilgestaan bij voedselverspilling, deelnemers ontvangen bruikbare tips om verspilling tegen te gaan. Hierbij komen onderwerpen aan bod als slim kopen, koken & bewaren. Ook wordt er aandacht besteed aan het eten met de seizoenen mee. En er wordt stilgestaan bij de vragen “kant en klaar, of niet..?”  en “Eet je koelkast leeg”.

 

De eerste vijf workshops zijn vol, maar houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de komende workshops en hoe en wanneer je je kunt aanmelden. 

 

Overzicht