26 juni 2018

Donderdag 5 juli aanstaande wordt er weer een 80/20 diner georganiseerd door de voedselpioniers van Pioniers van de Toekomst in samenwerking met restaurant Le Mirage en studio Te Gast. Ditmaal op Aardbeienbedrijf Schwering aan de Blokzijlerdwarsweg 6, te Marknesse.

Vier gangen met aardbeien; een uitdaging!

U wordt om 18.30 uur ontvangen voor een aardbeien aperitief. Vervolgens gaat u genieten van een viergangendiner op dit veelzijdige aardbeien productie bedrijf.  

 

Van gang naar gang 

U wandelt van gang naar gang. En ondertussen wordt er verteld over de plek waar u zich bevindt, over het eten met de seizoenen uit de eigen regio, en over de Pioniers in het algemeen.  

 

De prijs voor dit arrangement bedraagt wederom € 50,- per persoon. Dit is inclusief aperitief, viergangendiner, wijn-sap-water en tot slot koffie of thee met eigengemaakte bonbon. Dit all-in arrangement kunt u bij opgave direct automatisch betalen.

Opgave via de link op www.tickettekoop.nl/pioniersvandetoekomst (eventuele dieetwensen kunt u via de mail aan ons doorgeven). Bij slecht weer zitten we in de kas, bij mooi weer in de open lucht, maar altijd tussen de aardbeien. Pas uw de kleding daarop aan. Reserveren voor 1 juli. Maar wacht niet te lang; vorige keer was het snel volgeboekt.

 

Bent u er bij? We zien u graag op 5 juli!

Overzicht